Into Koulutukset

Into® Koulutukset

 

Into® -koulutuksilla osaaminen, intohimo ja liiketoiminnan kannattavuus kasvaa. Tarjoamme valmennuspalveluita, sparrauksia, koulutuskokonaisuuksia ja puheenvuoroja eri liikkeenjohdollisiin ja henkilöstön osaamisen ja motivaation nostamisen tilaisuuksiin. Tapahtumat yksilöidään ja räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan erityistarpeita. Toimimme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi. Tilaisuudet pidetään asiakkaan omissa tiloissa tai yrityksen ulkopuolella. Päätös on helppoa, sillä koulutusten kokonaishintaan kuuluu aina asiakkaan kanssa sovittavat esityöt, materiaalit, itse valmennus / koulutus- tilaisuus, konkreetisia työkaluja ja - malleja ja mahdolliset asiakkaan kanssa sovittava seuranta.

Alla joitakin esimerkkejä yrityksen kaupallisen osaamisen, energian ja intohimon kasvattamiseen liittyvistä eri asiakkailemme pidettyjen valmennusten teemoista yhdisteltäviksi täsmätarpeisiinne. 

Tuttua? Enemmän pitää saavuttaa vähemmillä henkilöresursseilla? Markkinat kovenevat, miten pysyä kehityksen aallonharjalla?

Tarvitsetko osaajia, jotka pärjäävät, menestyvät ja pystyvät vastaamaan yrityksesi kannalta kannattavasti kuluttajien jatkuvasti muuttuviin kulutustottumuksiin?

Valmennuksemme ja koulutuksemme ovat tarkoitettu :

  • Yrityksille Suomessa ja ulkomailla
  • Tapahtumiin
  • Koulutusorganisaatioille
 

Koulutuskokonaisuudet

 

TUOTTOJOHTAMISEN PERUSTEET

Tuottojohtaminen eli Revenue / Demand Management on toimintatapa, jossa yritys onnistuu hyödyntämään omat voimavaransa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta "oikea palvelu / tuote myydään oikealla hinnalla, oikeille asiakkaille, oikeaa aikaan, oikeissa kustannustehokkaissa myynti- ja jakelukanavissa". Työpaja on tarkoitettu niiden yritysten johdolle ja avainhenkilöille, joilla on :

  • Kalliit investoinnit, korkeat kiinteät kustannukset, matalat muuttuvat kustannukset, myynnin kausivaihteluita, tuote "pilaantuu" ellei sitä myydä ajoissa, tuote on varattavissa ennakkoon ja asiakkaiden maksuhaluun ja ostokäyttätymiseen vaikuttavat markkinatilanne merkittävästi.

Jos kaikki tai osa edellistä toteutuu yrityksessäsi, niin saat malleja, konkretiaa ja työkaluja, joilla yrityksesi lisää liikevaihtoa ja myyntiä 10-15 % vuosittain.

Lue lisää

OIKEAA KYSYNTÄÄ

Käytännönläheinen työpaja on tarkoitettu jo markkinoilla olevien kuin sinne pyrkivien palveluyritysten johdolle ja kehitysryhmille.

  • Inspiroiva johdon Demand Management brainstorming - työpaja auttaa yritystä löytämään oikeat asiakkaat ja saamaan lisää kannattavaa kysyntää haastavassa markkinatilanteessa.

Saa uusia ajatuksia, ideoita ja konkreettisia vastuutettuja ja aikataulutettuja mitattavissa olevia toimenpiteitä yrityksesi kehityksen ja kasvun tueksi. Lue lisää >>

Lue lisää

PAREMPAA HINNOITTELUA

Opi eri hinnoitelutapoja ja - malleja, joilla hinnoittelet paremmin ja myyt oikein. Työpaja on tarkoitettu erityisesti palveluyritysten (tai teollisuuden yritysten, joissa palveluilla entistä suurempi strateginen rooli jatkossa) laajennetuille johtoryhmille, kehitystiimeille ja asiantuntijoille.

  • Valmennus auttaa yritystä hinnoittelemaan palvelut paremmin asiakas- ja markkinalähtöisesti.

Saa malleja, konkretiaa ja työkaluja, joilla yrityksesi saa lisää liikevaihtoa ja myyntiä.

Lue lisää

TEHOKKAAT ASIAKASKANAVAT

Tee palveluyrityksellesi konkreettinen myynti-, markkinointi- ja maineenhallinta kanavamix ja varmista siihen liittyvät tulosta tukevat toimenpiteet. Työpaja on tarkoitettu erityisesti hotelli-, matkailu-, tapahtuma- ja liikenneyritysten laajennetuille johtoryhmille ja asiantuntijoille

  • Valmennus auttaa yritystä löytämään oikeita vastauksia ja ratkaisuja kanavanhallintaan muuttuvassa maailmassa.

Saa malleja, konkretiia ja työkaluja, joilla yritys lisää myyntiä, tavoittaa oikeat asiakkaat paremmin ja vähentää kanavakustannuksia merkittävästi. 

Lue lisää

KALLIS KAPASITEETTI

Investointipäätöksiä hierotaan vuosikausia, kun toiminta vihdoin alkaa niin kalliita puitteita ei hyödynnetä täysimääräisesti. Opi eri tapoja ja - malleja, joilla vältät ja minimoit kalliiden investointiesi tyhjäkäynnin ja hukkakustannukset. Ennakoi, ohjaa kauppaa paremmin ja myyt oikeat palvelut oikeaan aikaan. Työpaja on tarkoitettu erityisesti palveluyritysten (tai teollisuuden yritysten, joissa palveluilla entistä suurempi strateginen rooli jatkossa) laajennetuille johtoryhmille, kehitystiimeille ja asiantuntijoille.

  • Valmennus auttaa yritystä täyttämään tyhjät kaudet ennakoidusti ja ohjaamaan myyntiä suhteessa kalliiseen kapasiteettin kustannustehokkaammin ja oikein.

Saa malleja, konkretiaa ja työkaluja, joilla yrityksesi hyödyntää puitteensa paremmin ja investoinneille saadaan parempi tuotto. 

Lue lisää
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email
Ota yheyttä!

Täytä lomake tai soita numeroon 0505378602