Into Kehityspolku

Into® Kehityspolku

Hyötyjä

  • Vähennät riskejä, kasvatat kannattavuutta ja varmistat investointiesi arvon nousun. Saa lisää intoa tuloksentekoon.
 
 
 

Into® Kehityspolku

Into® Kehityspolku on pitkäjänteistä, kestävää ja luottamuksellista kehittämistä, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä Asiakkaan luona, etänä sekä työpajoissa. Sen kolme vaiheitta eli Tutka, Väylä ja Vauhti räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Vaiheet voidaan toteuttaa joko kerralla tai erillisinä kokonaisuuksina.

 

Kehitystyötä ohjaa Asiakkaan ja asiantuntijamme muodostama ohjausryhmä, jossa läpikäydään ennakoivat liiketoiminnan analyysit ja työpajojen sisällöt. Yhteiset tapaamiset valmennusten välissä varmistavat tulevien työpajojen ajankohtaisuuden, sovittujen toimenpiteiden jalkautuksen ajallaan ja konkretian yrityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Onnistuneiden aikaisempien asiakascasejen perusteella, tällä toimintamallilla pystymme minimoimaan osallistujien ajankäytöä ja maksimoimaan tuloksia välittömästi.   

Tutka

Tutka – kuntokartoituksessa asiantuntijamme selvittävät yrityksesi liiketoiminnan kipupisteet, resurssien tyhjäkäynnin ja mahdollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen ja osaamisen kehittämiselle. Saat konkretiaa, oikeaa tietoa johtamisen tueksi ja suuntamerkit kestävälle kasvulle. Valitse Into-Tutka (Basic, Pro tai Tailored) tietotarpeittesi mukaan.

Lue lisää

Väylä

Väylä – rakentuu innostavista työpajoista, joissa osallistavien toimintamallien avulla parannetaan nykyisiä ja oivalletaan uusia mahdollisuuksia ja kehittämistoimenpiteitä yli osastorajojen. Viemme käyntäntöön ennakoivan toimintamallin kannattavan liiketoiminnan perustaksi systemaattisesti. Yhteisellä oivaltamisen väylällä varmistetaan tieto uusista Demand Management tuulista, tutustutaan parhaisiin toimialakohtaisiin käytänteisiin ja löydetään omaan toimintaan sopivimmat kustannustehokkaimmat työvälineet.

Lue lisää

Vauhti

Vauhti – Silloin kuin aika tai osaavat resurssit ovat kortilla, Jere Talonen ja asiantuntijamme tukevat, sparraavat ja tarvittaessa johtavat projekteja, joissa viedään yhdessä sovitut liiketoimintaa kehittävät toimenpiteet ja yhteisen matkan aikana esillenousseet erityistarpeet maaliin, pysyviksi tuloksiksi.

Lue lisää
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email
Ota yheyttä!

Täytä lomake tai soita numeroon 0505378602