Osaajat

Osaajat

Asiantuntijaverkosto ja työkalut

Asiantuntijaverkostomme avulla palveluyrityksesi tuottavuus paranee, johdon ja avainhenkilöiden osaaminen kasvaa ja yrityksesi tuloksentekokyky kehittyy . Saat osaamista ja työkaluja kovenevaan kilpailuun.

Suomalaisten ja kansainvälisten asiantuntijoidemme yli 150 vuoden yhteinen  kokemus tunnetuista globaaleista palvelubrändeistä  ja ICT-teollisuudesta auttaa yritystäsi menestymään. Laajaan asiantuntijaverkostoomme kuuluu kokeneita hotelli-, risteily-, ja matkailualojen johtajia, erityisosaajia, tutkijoita ja toimialan merkittävimpiä oppilaitoksia.

Verkostomme varmistaa väylän Demand Managementin parhaisiin käytänteisiintutkimustietoon  ja työkaluihin ennen kilpailijoitasi.

Ammattilaisemme

 • Erityisosaaminen:

  Ammattilaisemme omaavat kansallista ja kansaivälistä johtaja- ja asiantuntijakokemusta usealta eri toimialalta.

 • Asiakasbrändit:

  Ammattilaisillamme ovat työskennelleet, konsultoineet ja valmentaneet globaaleja brändejä ja PK-yrityksiä.

 • Koulutus:

  Ammattilaisemme ovat opiskelleet erityisosaamisalansa erikoistumistutkintoja, korkeakoulututkintoja (pääosin AMK, liiketalouden maisteri ja MBA) tai tohtorin tutkintoja.

 • Toimipiste: Suomi, Ruotsi tai Dubai

Lisätietoja

Lisätietoja ammattilaisistamme puhelin : 050 537 86 02 tai sähköposti : info@intocc.eu

 

 

 

Tiina-Maija Bergman - ravintoloiden tuottojohtaminen

 • Erityisosaaminen:

  hotellien ja ravintoloiden parhaat kansainväliset käytänteet, hinnoittelukulttuuri, uudet ruoka- ja juomakonseptit, ravintola-alan media- ja markkinointityö sekä tuottojohtaminen ja johdon coaching

 • Asiakasbrändit:

  InterContinental Hotels & Resorts (IHG), The Pearl, The Atlantis, Table4Me, Restaurant Diary

 • Koulutus:

  Haagan Restonomi (AMK), NLP Master Practitioner, YO

  Kielitaito : suomi, ruotsi, englanti

 • Toimipiste: Dubai, Arabiemiraatit

Tiina-Maija on kosmopoliitti hotellialan ammattilainen, joka vaikuttaa Lähi-idässä vuodesta 1995  Dubaista käsin. Siellä hän tarjoaa ravintoloille verkkopohjaisen ratkaisun asiakasvarausten tekemiseen, hinnoitteluun, revenue managementiin, hallintaan sekä markkinointiin. Tiina-Maijan intohimona on yritysten toiminnan edistäminen auttamalla yksilöita löytämään ja käyttämään valmiita voimavarojaan entistä tehokkaammin.

Lisätietoja

Lähi-idässä viettämiensä 16 vuoden aikana Tiina-Maija on toiminut useissa johtotehtävissä sekä paikallisesti että kansainvälisesti toimivissa yrityksissä. Hänen ydinosaamistaan on hotellien toiminnan kehittäminen parhaiden käytänteiden avulla, hinnoittelukulttuuri, uudet ruoka- ja juomakonseptit, ravintola-alan media- ja markkinointityö sekä tuottojohtaminen ja johdon coaching. Tiina-Maijan ydinosaamisalueita ja oivalluttamista tukee Master Hypnoterapeutti, Master Timeline®  Terapeutti seka Master NLP Coach koulutukset. 

Ville Kajatsalo - asiakasanalytiikka ja - kannattavuus

 • Erityisosaaminen:

  asiakas- ja palvelukannattavuuden laskeminen, ennustejärjestelmät, markkinoinnin ja myynnin analytiikka sekä resurssien allokoinnin analytiikka.

 • Asiakasbrändit:

  Elisa

 • Koulutus:

  Asiakasanalytiikan ja - tiedon ammattilainen, YO

  Kielitaito : suomi ja englanti

 • Toimipiste: Helsinki

Villellä on 15 vuoden kokemus raportointijärjestelmien toteutuksista useilla toimialoilla: rahoitusalalla, perusteollisuudessa sekä palvelu- että kaupanaloilta.

Lisätietoja

Hänen osaamiseen kuuluu asiakas- ja palvelukannattavuuden laskeminen, ennustejärjestelmät, markkinoinnin ja myynnin analytiikka sekä resurssien allokoinnin analytiikka. Ville näkee,että kaikki lähtee ihmisistä ja heidän oman liiketoimintansa ymmärryksestä. Tämän jälkeen voidaan haasteet ratkaista datalähtöisesti, jossa yhdistetty kokemus it-järjestelmistä, talouden ja myynninproblematiikasta sekä data-analyyttinen osaaminen tuo asiakkaalle parempaa tietoa päätösten tueksi ja nykyaikaisia työkaluja. 

Markus Kauppinen - jakelukanavat, tuottojohtaminen

 • Erityisosaaminen:

  tuottojohtaminen, demand management, jakelukanavateknologia, hinnoittelu sekä sähköinen liiketoiminta toiminta ja sopimukset

 • Asiakasbrändit:

  Rezidor, Expedia, Sokos Hotellit, Restel, Kämp Group, Aurinkomatkat

 • Koulutus:

  VTM, Haagan Restonomi (AMK), YO

  Kielitaito : suomi, ruotsi, englanti

 • Toimipiste: Helsinki

Markus on toiminut hotelli- ja matkailualalla yli 25 vuotta erilaisissa johto- ja avaintehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla, mm. Kreikassa, Tanskassa ja Englannissa. Hänen osaamisalueisiinsa kuluu tuottojohtaminen, demand management jakelukanavateknologia, hotellijärjestelmät, hinnoittelu sekä sähköinen liiketoiminta. MArkuksella on kokemusta niin yksityisistä kuin ketjuhotelleista Suomessa ja ulkomailla, on-line matkatoimistoista, matkanjärjestäjistä sekä opetustehtävistä. 

Lisätietoja

Markus on ollut mukana avaamassa uusia hotelleja, rakentamassa hotellien verkkosivustoja ja varausjärjestelmiä (www.hotellimaailma.fi sekä www.glohotels.fi) sekä vastannut ketjutason revenue managementin suunnittelusta ja toteutuksesta. Markus on työskennellyt mm. Palace Kämp Groupissa, Expedialla, Rezidorilla, Restelissä, SOK:n Majoitus- ja matkaluliiketoiminnan ketjuohjauksessa sekä Aurinkomatkoilla. Kouluttajakokemusta hänelle on kertynyt yritysten sisäisistä valmennuksista, Haaga Instituutista (Haaga-Helia AMK) sekä ravintolakoulu Perhosta.

Pekka Rönkkönen - verkkopalveluiden kehittäminen

 • Erityisosaaminen:

  Matkailualan sähköinen liiketoiminta, verkkopalvelujen kehittäminen, verkkokaupat, verkkoportaalit, informaatiohallinta

 • Asiakasbrändit:

  Blancco Oy Ltd, Mehiläinen, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Linnan Kehitys Oy, Karelia Expert Oy, Koli, Sininentie

 • Koulutus:

  Tradenomi (AMK)

  Kielitaito : suomi ja englanti

 • Toimipiste: Joensuu

Pekka on matkailualan, sähköisen liiketoiminnan ja verkkokauppojen asiantuntija. 

Lisätietoja

Pekka ja hänen tiiminsä on suunnittelut ja toteuttanut verkkoportaaleja matkailussa mm. seuraaville alueille: Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala, Pohjois-Savo, Häme ja valtakunnallisesti hän on toiminut mm. Itä-Suomen Yliopistojen Tietovarannot -järjestelmän pääsunnittelijana ja toteuttajana. Myös erilaiset verkkokaupparatkaisut: lamnia.com, pohjoiskarjalankuva.fi, skafur-tour.fi ovat atFlow Oy:n tekemiä verkkokauppatoteutuksia.

Göran Skugge - hinnoittelustrategiat ja - työkalut

 • Erityisosaaminen:

  Optimihinnoittelu (Price Optimization) , hinnoittelun strategiat ja hinnoittelu työkalujen kehittäminen

 • Asiakasbrändit:

  Decision Focus Inc, Talus ja useita B2B ja B2C asiakkuuksia Pohjoismaissa ja kansainvälisesti

 • Koulutus:

  Tekniikan tohtori  - Royal Institute of Technology Stockholm, Maisteri Stanford University ja Royal Institute of Technology Stockholm

  Kielitaito : ruotsi ja englanti

 • Toimipiste: Tukholma, Ruotsi

Göran on yli 20 konsulttivuotensa aikana johtanut hinnoitteluhankkeita useilla toimialoilla: lento- ja mediayhtiöissä, raideliikenteessä, teollisuudessa, rahoitusalalla ja vähittäiskaupassa.

Lisätietoja

Göranin hinnoittelu osaaminen kattaa kaikki hinnoittelun osa-alueet innovatiivisten hinnoittelustrategioiden kehittämisestä muutosjohtamiseen ja hinnoittelujärjestelmien toteutustyöhön usealla eri toimialalla. Häne keskittyy nykyisin  optimihinnoitteluun (Price Optimization), jossa hinnat määritellään asiakkaan maksuhalun mukaan. Kun töiltään ehtii, Görän nauttii murtomaahiihdosta luonnossa ja pyöräilyistä.

 

Elina Välimaa - valmentava myyntiosaaminen

 • Erityisosaaminen:

  Valmentava myynti ja yksilö- ja yritysvalmennus

 • Asiakasbrändit:

  Nokia, Nokia Siemens Network (NSN), yksityisiä asiakkuuksia Suomessa ja Venäjällä

 • Koulutus:

  Kansainvälisen markkinoinnin KTM, YO, Associate Certified Coach (ACC, ICF), MBTI – käyttäytymistyyppi sekä SHL- personallisuustestien sertifoitu palautteenantaja

  Kielitaito : suomi, ruotsi, englanti, venäjä

 • Toimipiste: Espoo

Elina tukee asiakkaita osaamisen johtamisen ja coachingin hyödyntämisessä johtajuuden kehittämisessä - myös asiakasrajapinnassa. Tyypillisiä Elinan asiakkaita ovat suomalaislähtöiset, globaalit yritykset ja erikokoiset asiantuntija- ja palveluorganisaatiot.

Elinalla on 15 vuoden kansainvälinen kokemus liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä esimerkiksi Nokialta ja NSN:ltä.

Lisätietoja
Vahvuutenaan Elina näkee muutosprosessien läpiviemiskyvyn määrittelytyöstä toimeenpanoon. Erityisen innostavaa Elinasta on päästä kehittämään organisaatioita jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen - näkemään muutos prosesseina ja yksilöt prosessin voimavarana, ei taakkana.

Sam-Erik Ruttmann - hotellien kv-kehitys ja varainhoito

 • Erityisosaaminen:

  Hotellien kansainvälinen kehitys, johto ja operatiivinen toiminta. Omistajien edustaminen kehityshankkeissa ja hotelliketjujen laajentumisessa erityisesti Aasiassa, Tyynellä Valtamerellä ja Lähi-Idässä. Varainhoito.

 • Asiakasbrändit:

  Kansainväliset korkeatasoiset hotelliketjut kuten : Hyatt, InterContinental, Regent, Amari, Dusit, Langham 

 • Koulutus:

  B.Sc in Hotel Administration, University of Nevada, Hyatt Internationalin ylimmän johdon kenttäkoulutus-ohjelma

  Kielitaito : suomi, ruotsi, englanti 

 • Toimipiste: Helsinki

Sam-Erikillä on 39 vuoden mittava ura kansanvälisten hotelliketjujen johto- ja erityisasiantuntijatehtävistä neljältä mantereelta erityisesti Thaimaasta ja Lähi-Idästä.

Lisätietoja

Sam-Erikillä on 39 vuoden mittava ura kansanvälisten hotelliketjujen johto- ja erityisasiantuntijatehtävistä neljältä mantereelta erityisesti Thaimaasta ja Lähi-Idästä. Sam-Erikin intohimona on olla mukana rakentamassa hotellitoimintaa, jossa asiakas on kaiken keskiössä ja missä mikään ei ole mahdotonta. Henkilökohtaisena intohimona hänellä on musiikki kaikesta Motown Funkista Barokki oopperoihin. Sam-Erik pitää matkustamisesta, museoista, taidenäyttelyistä ja paikallisesta katuruoasta. 

Kalle Ruuskanen - asiakaskokemus, lisämyynti ja brändit

 • Erityisosaaminen:

  asiakaskokemuksen rikastuttaminen, strategiat ja johtamismallit, yrityskulttuuri, teambuilding, superbrändit, Operational Diciplines

 • Asiakasbrändit:

  Starbucks, WHSmith, Hotel Kämp, Finnair, KotiPizza, Savoy, FinlandiaHall, GrandCasino, NJK, Muru, Vanajanlinna, Stockmann, RoyalRavintolat

 • Koulutus:

  Haaga Instituutti: BSc in Hotel, Restaurant & Tourism Management in (AMK restonomi) , SSP Academy: Franclin Covey Leadership cource

  Kielitaito: Suomi ja englanti

 • Toimipiste: Helsinki

Kalle on pohjoismaiden johtavia asiakaskokemuksen ja muutosjohtamisen asiantuntijoita. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen uniikki käytännön kokemus ja huippunäytöt palvelu- ja retailalan yhtiöiden mittavista muutoshankkeista ja kansainvälisten superbrändien johtamisesta ja klassikoiden luomisesta. Hänen erityisosaamistaan ovat asiakaskokemus, muutosjohtaminen, innomoottori, brändit ja konseptit, voittajakulttuurit. Hänen intohimona on asiakaskokemuksen rikastuttaminen ja myynti- sekä palvelukulttuurin muovaaminen.

Lisätietoja

Kalle on pohjoismaiden johtavia asiakaskokemuksen ja muutosjohtamisen asiantuntijoita. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen uniikki käytännön kokemus ja huippunäytöt palvelu- ja retailalan yhtiöiden mittavista muutoshankkeista ja kansainvälisten superbrändien johtamisesta ja klassikoiden luomisesta. Hänen intohimonaan on asiakaskokemuksen rikastuttaminen ja myynti- sekä palvelukulttuurin muovaaminen.

Kalle on toiminut SSP konsernin johtoryhmässä yli 30.000 hengen yhtiössä sekä toimitusjohtajana yli 4000 hengen SSP Nordic:ssa. Kalle on jättänyt vahvan kädenjälkensä mm useisiin Pohjoismaisiin rautatieasemiin sekä kaikkiin päälentoasemiin, joista merkittävimmät muutokset on nähtävissä Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Lisäksi hän on ollut vaikuttamassa merkittävästii suomalaisen ravintolaosaamisen kehittämiseen lukuisten johtamiensa ravintoloiden kautta mm Savoy, G.W.Sundmans, NJK, Havis, Sipuli, Pörssi, FinlandiaTalo, KulosaarenCasino.

Helena Raulos - viestintä ja kuluttajakonseptit

 • Erityisosaaminen:

  Strategia, johtaminen, muutos, viestintä, maine, media,  markkinointi, brändit, kohderyhmäkonseptit

 • Asiakasbrändit:

  Sanoma, Egmont, Disney, Guinness, Mattell, Weight Watchers, eri kuluttajakohderyhmille  (naiset, perheet, ikääntyvät) suunnatut kotimaiset ja kansainväliset konseptit ja palvelut, eri toimialojen B2B-palvelut, kaupunkibrändit

 • Koulutus:

  FM Helsingin yliopisto, Liikkeenjohdon konsulttien hyväksymä LJK, kansainväliset johtamis-, markkinointi- ja digitaalisen viestinnän koulutusohjelmat

  Kielitaito:suomi, englanti, ruotsi

 • Toimipiste: Helsinki

Johtaminen on viestintää ja viestintä johtamista. Helena auttaa yritystäsi onnistumaan yhdistämällä johtamisen ja viestinnän, mikä nostaa yrityksesi arvoa ja mainetta.

 

Lisätietoja

Johtaminen on viestintää ja viestintä johtamista. Helena auttaa yritystäsi onnistumaan yhdistämällä johtamisen ja viestinnän, mikä nostaa yrityksesi arvoa ja mainetta.

Pitkän kansainvälisen ja kotimaisen johtamiskokemuksen omaava viestintästrategi. Johdon sparraaja ja konsultti, strategisen viestinnän suunnittelija ja valmentaja. Laaja elämänkokemus, ammattitaito ja syvä sitoutuminen asiakkaan toiminnan kehittämiseen. 

Lisäksi verkostossamme toimii tällä hetkellä toistakymmentä kumppaniyritystä Suomessa ja ympäri maailmaa, jotka pystyvät erityisosaamisellaan tukemaan liiketoimintaasi tarvittaessa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kun tiedämme yrityksesi täsmätarpeet, niin autamme mielellämme saattamaan teidät yhteen näiden ammattilaisten kanssa. 

 

Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email
Ota yheyttä!

Täytä lomake tai soita numeroon 0505378602